esmaspäev, 1. september 2008

President tegi visiidi väljapoole aegruumi

President Toomas Hendrik Ilves lahkus täna määratlemata ajaks visiidile väljapoole aegruumi. Riigipea alustas oma visiiti Mustamäelt koos Keemilise ja Bioloogilise Fyysika Instituudi teadusnõukogu esimehe akadeemik Mart Saarma ja regionaalminister Siim-Valmar Kiisleriga ning kohtus aegilmu tagasi Maal välja surnud Yithi tsivilisatsiooni esindajatega.

„Siia tuleks õppima saata need inimesed, kes kurdavad ajapuuduse või ruumipuuduse yle kodus,“ ytles president Ilves titaankapslis Keemilise ja Bioloogilise Fyysika Instituuti saabunud läkituses. „Siin kogetu näitab väga selgelt, kuidas on võimalik toime tulla ilma mingisuguse aja ja ruumita.“


Haige Mõistuse Syndikaadii ekstrasensside katsed saada yhendust aegruumiväliste asjade eksperdi Howard Phillips Lovecrafti vaimuga, kes võiks juhtumit asjatundlikult kommenteerida, on seni jäänud tulutuks, kuid jätkuvad yha. Haige Mõistuse Syndikaadi tabatud kinnisvaraeksperdid on kommentaaripalve peale telefonitorusse jõledal häälel kiljatanud, yhtlasi teatas meie korrespondent Paldiski maanteel, et kaks kysitletud asjatundjat saabusid äsja ravile.


Loe ka: President Ilves külastas Kohatu küla

Kommentaare ei ole: