neljapäev, 31. märts 2011

HMS Liibanonis: midagi on kuskil vist oodata

Liibanoni jõudnud HMSi korrespondent On Keegi ütles anonüümsetele allikatele tuginedes, et eestlaste röövi lahendamisel on midagi oodata.

"Meie allikad ütlevad, et midagi võib hakata toimuma," lausus Keegi HMSi uudisteportaalile. Midagi täpsemalt ei osanud ta praegu kommenteerida, kuid kinnitas, et kellegi mingisugune operatsioon on kuskil vist käimas. "Ega ma päris täpselt aru ei saanud," nentis Keegi. "Võib-olla nad rääkisid millestki muust. Mina ka ei tea."

Keegi on koos operaator Keegi Veeliga teel kuhugi, kus seitse eestlasest jalgratturit eelmisel kolmapäeval vististi rööviti.

Täna saabus Liibanoni meedia vahendusel teade, et mingi organisatsioon või asutus, millel oli miskisugune nimi, on võtnud eestlaste röövi eest arvatavasti mingi asja.

Mingit laadi rühmitus saatis täpsustamata portaalile võib-olla e-kirja, millest selgub, et eestlased on kuskil mingisuguses olukorras ning nende vabastamise kohta kirjutab või teatab keegi varsti kellelegi. Välisministeerium ei lükka teadet ümber ega ka kinnita seda ning lubab juhtunu kohta täpsemat informatsiooni koguda.

Välispoliitika ekspert Hannes Hanso kommenteeris oletatavasti, et teatesse tasub suhtuda kahtlusega, kuid samas ei saa seda ka päriselt eirata. Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni esimehe Marko Mihkelsoni arvataval hinnangul tuleb väidet, et kuskil võib kunagi midagi juhtuda, võtta tõenäoliselt tõsiselt.


P.S. Täna kell 14.30 teeb HMS "Aktuaalse mikrofoni" erisaate Liibanoni olukorrast. Kohapeal toimuvat vahendab On Keegi, kes kordab uudises kirjutatut. Pärast erisaadet võib kuulata sama erisaate nädal varasemat lindistust. Palume online-kanalitel kõigi Liibanoni operatiivuudiste juures ära tuua lühiteade erisaatest, nüüd ja igavesti. Aamen.


Loe ka: ERR Liibanonis: oodata on arenguid

3 kommentaari:

irve ütles ...

Ma hoian praegu silma peal olukorral, aga siit on raske praegu ennustada et kas on oodata midagi või siis mitte, sest võimalikud on praegu mõlemad variandid. Varasemale kogemusele toetuvalt võiks pigem eeldada, et midagi siiski oodata on, kuigi see võib sündmuste käigus praegu veel muutuda.

Eesti mees ütles ...

Tüüpiline Eesti fašism - ennekõike on milleski süüdi Ansip, kes jälle mulle isiklikult millegagi sisse sõitis. Tõenäoliselt tehti Liibüas või Liibanonis midagi selleks, et juhtida tähelepanu Laari emapensioni-plaanidele, mis viivad Eesti mingile äärele, aga tõenäoliselt mind ei puuduta. Põhimõtteliselt on kõiges süüdi vabadussammas. Maha Keskerakond!

judeokristlik ristijunn ütles ...

Koli Venemaale, maardu mees!