kolmapäev, 21. jaanuar 2015

Maksu- ja tolliamet ootab kandidaate parimate vabatahtlike ehitajate tunnustamiseks

Maksu- ja tolliamet ootab ettepanekuid parimate vabatahtlike üldehitajate, elektrike, maalrite, pottseppade ja keevitajate tunnustamiseks, et neid tänada eelmisel aastal saavutatu eest.

Kandidaate saavad esitada kõik ettevõtted, valitsusasutused ning füüsilised ja juriidilised isikud.

"Kutsume kõiki üles esitama väärikaid kandidaate, et saaksime tänada Eesti inimeste jaoks kõige silmapaistvamaid vabatahtlikke ehitajaid. Kindlasti on paljudel eestimaalastel olnud kokkupuuteid vabatahtlike ja samas professionaalsete ehitajatega, kes teevad oma tööd nii ehitusettevõtte kui ka ehituse tellija hüvanguks puhtast ehitaja-aatest," ytles maksu- ja tolliameti peadirektor Marek Helm. "Nende teod eelmisel aastal väärivad äramärkimist ja tunnustamist, mistõttu on kõik ettepanekud teretulnud."

Alates eelmisest aastast on maksu- ja tolliamet hakanud pöörama tähelepanu ettevõtluses tegutsevatele  vabatahtlikele ning on vabatahtlike endi kõrval tunnustanud ka ettevõtteid, kelle heaks nad töötavad.

Möödunud aastal silma paistnud vabatahtlike ehitajate kandidaate saab esitada maksu- ja tolliametile aadressil Lõõtsa 8a, 15176 Tallinn.

Loe ka: Siseministeerium ootab kandidaate parimate siseturvalisuse vabatahtlike tunnustamiseks


Kommentaare ei ole: