esmaspäev, 25. märts 2019

Kommunistid hoiatavad: kui Vasakpartei jääb valitsusest välja, puhkeb revolutsioon

Eestimaa Ühendatud Vasakpartei (EÜVP) juht Julia Sommer hoiatab, et kui partei Keskerakonna ja Isamaa võimuliidust välja jääb, siis on Eestis oodata kommunistlikku revolutsiooni.

"Seda ütlen küll kõigile, et kui mingil moel süvariigil, meediatööstuskompleksil ja Reformierakonnal õnnestub need valitsuskoalitsiooni kõnelused tuksi keerata, siis Oktoobrirevolutsioon oli morsipidu võrreldes sellega, mis meie toetajad tänaval korraldama hakkavad, kui meid ebaausate võtetega kõrvale lükatakse," rääkis Julia Sommer pühapäeval Tra Raadio saates "Räägime asjast".

Julia Sommeri sõnul on terve hulk inimesi, kes on öelnud - kas tahate, et tuleme teie toetuseks meelt avaldama. "Oleme öelnud, et praegu ei ole vaja, see teeks asja ainult kuumemaks."

Ta tõdes, et EÜVP-l ei ole vaja niiöelda isegi tikku püssirohutünni visata. "Ma ei hakka neid stsenaariume nuputama, aga see ühiskondlik pinge, mis praegu on, on lapselalin selle kõrval, kui meid kõrvale lükatakse," rääkis Julia Sommer.

Julia Sommer lisas: "Reformierakond ja teised, te mängite tulega! Eestis on 300 000 vaesuses või vaesuse piiril elavat inimest, kes vihkavad kapitalismi. Enamus neist on Eestimaa Ühendatud Vasakpartei taga. Kui meie asi untsu aetakse ja meie viskame tiku püssirohutünni ... siis on plahvatus, seda ei hoia ära ükski süvariik ega Euroopa Komisjon, see plahvatus tuleb."

"Kogu see mitu nädalat kestnud mõnitamine on mitte ainult meie 511 toetajat, vaid sadu tuhandeid inimesi, sügavalt solvanud ja häirinud," lisas Julia Sommer. "Eestis elab 1 323 824 inimest, kellest vaid 162 363 hääletas Reformierakonna poolt. Järelikult toetab meid 1 161 461 Eesti elanikku!"

Loe ka: Helmed hoiatavad: kui EKRE jääb valitsusest välja, puhkevad rahvarahutused


Kommentaare ei ole: