reede, 22. veebruar 2008

Keskerakond võttis seksiäri asjus yhendust peaprokuröriga

Keskerakonna aukohtu esimees Ain Seppik tegi täna politseiameti peadirektorile Raivo Aegile ja riigi peaprokurör Norman Aasale pakkumise seoses ajakirjanduses esile kerkinud syydistustega Eldur Undi ja Richard Siku vastu.

Seppik ytles, et soovib järelepärimises teada, kas Aeg ja Aas on huvitatud 49protsendilisest osalusest Keskerakonna seksiäris või on õiguskaitseorganite esindajatel muid huve nimetatud tegevuse vastu.

"Vastusest sõltub, milliseid samme astume edasi," märkis Seppik. "Ehkki äri on avalikkuses tunnistatud juriidiliselt korrektseks, aitaks politsei ja prokuratuuri juhtide osalus selle mainet veelgi parandada. Kui Aeg ja Aas aga osaleda ei soovi, pyyame kaasata riskikapitali. Võimalik on ka minek Tallina börsi alternatiivturule first North. Nõudlus on praegu suur ning aeg arenduseks soodne. Edgar Savisaar on korduvalt rõhutanud, et Eesti arengupotentsiaal peitub teenindussektoris. Ka on teenus igati korralik ja kvaliteet kindel, julgen seda kõigile soovitada."

Eesti Päevaleht uuris veebruari alguses, kas on alust endise linnavoliniku Richard Siku osalusega baari suhtes möödunud kuul tõstatatud prostitutsiooni vahendamise kahtlustel ning veendus, et Ristiku põik 8a asuvas Nord Hostelis ei jää ykski klient tasulisest seksist ilma.

Richard Sikk väitis toona Päevalehele, et tegu on litsentseeritud ööklubiga ning mitte mingisugust prostitutsiooni seal ei toimu. "Baaris toimub tavapärane tutvumine, tuntakse end mõnusalt. Kui inimesed yksteist seal leiavad, siis nad võivad ju omavahel mida iganes kokku leppida," leidis Sikk.

ETV telesaate Pealtnägija ja Soome TV 2 saate Silminnäkijä esmakordne yhisoperatsioon reklaamis juriidiliselt korrektset seksiäri, mis keeb keskerakonna liikmetest väärikate ärimeeste ööklubides.

Pealtnägija tõi päevavalgele ka teise korduvalt kohalikel valimistel pyynele pyrginud keskerakondlase, ärimehe ja juristi Heldur Undi seosed lokaalidega, kus toimub seksiäri. Ka tema eitab teadvalt prostitutsiooni soosimist, ehkki tema poeg ja talle kuuluva Tedre klubi tegevjuht on seoses kupeldamisega kohtu all.

Loe ka: Keskerakond võttis seksiäri asjus yhendust peaprokuröriga

Kommentaare ei ole: