kolmapäev, 16. mai 2012

Iva: MSA on kõigi erakondade ühine lõbu

Riigikogu Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsiooni esimehe Kaia Iva sõnul on maailmavaate sihtasutuste loomine kõikide poliitikute huvides ning tegemist ei ole ühegi erakonna eralõbuga.

"Kindlasti ei ole see teema mitte ühegi erakonna nn eralõbu. See on kõikide erakondade ühine huvi, et maksumaksja raha jõuaks poliitikute taskusse," ütles Iva HMSi uudisteportaalile.

Ta täpsustas, et MSA-de puhul on tegemist riigi raha levitamisega just nimelt erakondi toetavates ettevõtetes, täpsemalt erakonnaliikmete ja nende sõprade firmades ja MTÜdes.

 "Meie peaksime oma teadmisi ja õlga alla panema selleks, et oma sissetulekut tõsta. Et siis oleks võimalik juba raha kulutamiseks valikuid teha. /.../ Miks mitte sõita näiteks Valgevenesse või Gruusiasse? Ma usun, et siin idabloki riikides on puhkusevõimalusi piisavalt," lausus Iva.

 Küsimusele, millist konkreetset kasu IRL sellest saab, vastas Iva, et maailma demokraatlikul suunal arenemine ja nende maailmavaadete võimalik arenemine on kahtlemata Lauri Vahtre huvides.

 Iva lisas, et ilmselt ootab MSA eelnõuga veel pikk, vahva ja tulus töö ees.

 Vaata ka: Iva: MSA ei ole ühegi erakonna eralõbu

Kommentaare ei ole: