teisipäev, 1. detsember 2020

Dalai-laama: Ruuben Kaalep on Tšingis-khaani inkarnatsioon

Tiibeti budismi vaimne juht, Tema Pyhadus 14. dalai-laama Tenzin Gyatso tunnustas riigikogu liiget Ruuben Kaalepit sõjajumal Tšingis-khaani inkarnatsioonina. 

"Olen pidanud nõu ka oraakliga ja nyyd on yheselt selge, et eestlane Ruuben Kaalep on ymbersyndinud sõjajumal Tšingis-khaan," ütles dalai-laama oma hoiatavas karjasekirjas. "Pean kõiki tunnetavaid oleseid hoiatama selle eest, et kolmandat korda on inkarneerunud olevus, kes potentsiaalselt suudab põhjustada kannatusi tohutule hulgale inimestele ja lugematutele muudele olestele."

Dalai-laama märkis, et sõjajumala varasemad kaks inkarnatsiooni mongolite valitseja Tšingis-khaan ja kindralleitnant Roman von Ungern-Sternberg põhjustasid miljonite inimeste surma ning kannatusi mitu korda suuremale hulgale olenditele.  

"Minu jätkuv kaastunne on sõjajumala kahe eelneva inkarnatsiooni tegude tõttu kannatanud olenditega," ütles dalai-laama.  

Samuti avaldas Euroopa Parlamendi liige Urmas Paet oma pressiteates seoses ilmnenud asjaoludega kaastunnet nii Ruuben Kaalepile, Tema Pyhadusele dalai-laamale kui ka kõigile teistele tunnetavatele olestele.

Loe ka: Katuserahast saab 45 000 eurot EKRE noorte MTÜ, mis lubab püstitada monumendi „jumalaks kuulutatud“ baltisaksa aadlikule





Kommentaare ei ole: