laupäev, 27. juuni 2009

Kormoranijaht pervertidega on alanud

Algas Justiitsministeeriumi eksperiment seksuaalhälvetega vangide kasutamiseks ühiskonna hüvanguks. Koostöös Keskkonnaministeeriumiga käivitati pilootprojekt kormoranikolooniate hävitamiseks.

Projekti eesmärgiks on kormoranide täielik häbistamine. Linnuga asutakse seksuaalsesse ühendusse ning seeläbi hävitatakse linnu soov elada. Lind hukkub kahe nädala jooksul kas sisemise verejooksu või alatoitumise tõttu.

Vangid peavad karistust küll ebameeldivaks, kuid tunnustavad võimalust Eesti keskkonna heaks midagi teha: "töö on vabas õhus, kohati üsna meeldiv, kuid paraku äärmiselt kurnav."

Lubritseerimiseks kasutatakse tavalist toiduõli.

Kuna linnu suguteed on küllaltki kitsad, kasutatakse abivahendina toiduõli. Agaramad perverdid raseerivad ning õlitavad ka oma munandid ning kasutavad ka neid loovalt.

Seni küsitletud loomakaitseaktivistidelt pole õnnestunud projekti suhtes kommentaare saada, sest nad on detailide selgitamise ajal iseeneslikult plahvatanud.

Loe ka: EPL: Sõda kormoranidega läks lahti, esimesed munad said õlitatud

6 kommentaari:

irve ütles ...

Siinkohal tahaksin algatada diskussiooni, et kas see artikkel on siin või sealpool HMSi hea maitse piire.

Oop ütles ...

Pakuksin, et sealpool, aga isegi mitte väga kaugel. Kui aus olla, tegi Monty Python hullematki.

oHpuu ütles ...

ma tegin mingi Päris Hiltoni aluspesu ainelise asja kunagi, nii et mul pole midagi kobiseda. halva maitse piiri yletamist tuleb ikka ette. mõnikord.

Oop ütles ...

Ma ristasin kunagi Krossi ja Bhutto surma. Selle kõrval läks Jacksonil hästi.

Mida siit edasise poliitika suhtes võiks järeldada?

Teeme sildi "halb maitse" ja lihtsalt märgendame vastavalt sisule? Võime seda ka reklaamida kui HMSi Halva Maitse Eri loosungiga "Asi on maitses!".

irve ütles ...

Mul tekkis see tegelikult vastureaktsioonina EPLi online-pealkirjale, mis sobinuks pigem Postimehesse, Delfisse või...

Võtan selle artikli siis verstapostiks et edaspidi tuleksid leebemad.

Oop ütles ...

Nojah, ma oleks vist teinud sestsamast loo, kuidas kormoranide nõudel asusid keskkonnaspetsialistid kalurite mune õlitama. Aga see oleks vähemalt sama kaugel.