reede, 26. juuni 2009

Michael Jackson tegi comebacki

Eile õhtul Los Angeleses surnud Michael Jacksoni keha tõusis täna keskpäeval zombina üles. Piirkonda on lennutatud Ühendriikide kaitsejõudude New Orleansi kogenuim voodoo-üksus ja olukord loodetakse stabiliseerida lähitundide jooksul.

Michael Jacksoni esindajate sõnul pole paanikaks põhjust: olend on lubanud sooritada comeback'i Londoni O2 Arenal 50 kontserdiga ning ei ole põhjust kahelda esineja võimekuses. Esindajad lisasid, et pole vaja karta, et kooljast popikuningas soojades Londoni suveöödes roiskuma hakkab: mees magas formaliinilahuses juba aastaid enne surma ning surm on Jacksoni füüsisele ainult hästi mõjunud. Kooljal on ebainimlik jõud ning ta ei väsi ka pärast tundidepikkust rahmeldamist. Halvimal juhul ohustab teda jalgade ärakulumine, aga sedagi ainult siis, kui ta käiks moonwalk'i paljajalu.

Michael Jackson olevat kokku leppinud ka Los Angelese guulide tantsuansambliga Ichor, kes on nõus lavaesinemise enneolematule tasemele viima. Uus esinemine pidi olema pöörasem ja elevusttekitavam kui varem ning eriti palutakse tulla lastega, kellele uus etendus kindlasti väga meeldivat.

Ühendriikide relvajõudude kindralleitnant James Lovelace oponeeris Michael Jacksoni esindajate sõnavõtule: "Kooljad kujutavad endast Los Angelese populatsioonile suurt ohtu. Palume elanikel sulgeda end majadesse ning varuda toitu, vett ja pumppüsse. Meie relvajõud on juba mobiliseerunud, kuid linna kaitse alla võtmine võtab logistilistel põhjustel tahes-tahtmata aega. Meie esimene eesmärk on kaitsta inimelusid." Väejuhi sõnul pole kahtlust, et eelnev on kavala koolja peibutustaktika ning mingeid kontserte pole loota: kurikaval olend mängib lihtsalt fännide lojaalsusega. "Kui Londonis üldse midagi toimub, on see verepulm," lisas mees.

Kinnitamata andmetel on staar asunud Los Angelese eeslinnades filmima järge oma kuulsale videole "Thriller".

Loe ka: Michael Jackson on surnud

Kommentaare ei ole: