esmaspäev, 24. märts 2008

AS Ühisteenused kaotas parkimistrahvid

Kuna AS Ühisteenused ei seostu enam oma emafirma G4S nimega peaaegu üldse, otsustati meeldivamaks muuta ka firma teisi toiminguid.

Kui Falck Eesti sai võimaluse kogu Tallinnat parkimiskontrolli ning sõidujäneste püüdmisega pahandada tekkis sellega tõsine mure maine pärast. Inimesed hakkasid oma parkimistrahvide ning sõidupiletitrahvide saamist seostama nimega Falck. Seda nimehakati koguni pelgama ja kartma.

Pärast põhimõttelist otsust üle minna rahvusvaheliselt tuntud nimele Group 4 Securicor tekkis veel teinegi mure, sest antud nimi oli kohutavalt naeruväärne.

Õnneks lahendas firma probleemi kahes järgus: Kõigepealt loodi tütarfirma AS Ühisteenused, mille sõbralik nimi blokeeriks Falck Eesti seostamise linnakodanikele ebameeldivate teenustega (LET). Seejärel rakendus teine nimi, ning võeti kasutusele Group 4 Securicori mugav lühend G4S.

Kuna mainevahetus oli sedavõrd edukas, otsustas G4S juhatus muuta Ühisteenuste LET komplekti veelgi meeldivamaks: Alates homsest ei pea enam ükski kodanik maksma parkimistrahve. Parkimistrahve nimetatakse edaspidi viivistaotlusotsusteks (VTO) ning neid kasseeritakse sisse interneti teel. Uue süsteemi plussideks on paranenud operatiivsus, mugavus, ilus nimi, ning fakt, et nüüd saab linna senisest tõhusamini petta.

Linna kinnistutel illegaalselt VTOsid määranud firma kavatseb edaspidi nimetada ümber ka trahvi sõiduõiguseta bussis viibimise eest (hilinenud piletitasu HPT) ning parkimiskontrolörid (lahedad sõbrakesed - LS).

PM: AS Ühisteenused muudab parkimistrahvid digitaalseks

Kommentaare ei ole: