esmaspäev, 31. märts 2008

Pilv: mind hämmastab tõendusmaterjali kvaliteet

Põhjalikult syydistusega tutvunud Villu Reiljani kaitsja ning Eesti Advokatuuri esimehe Aivar Pilve sõnul ei erine syydistus esitatud kahtlustusest, kuid advokaati hämmastas tõendusmaterjali kvaliteet.

"Syydistusel on samad kaaned, mis kahtlustusel olid. Ka paberi on valinud tõeline asjatundja," kiitis Pilv. "Trykivärv on ökoloogiliselt puhas ja tervisele kahjutu, minu meelest on sel kerge tammine järelmaitse. Proovisin syydistust ka syya, väga maitsev oli. Nyyd tuleb aga suurema osaga oodata kohtuistungi määramist ja selleks ette valmistuda," lisas ta.

Pilve sõnul sõltub istungi aeg suuresti kohtuniku töögraafikust ja ka muude asjaosaliste tegemistest. "Istungite järjekorrad on paari kuu pikkused," vihjas ta, et enne juunit on syydistuse kohtuniku ette jõudmine ebatõenäoline.

Pilv ei pea õigeks syydistuse üksikasju detailselt kommenteerida, kuid esitatu pani teda kysima, kas sellise tõendusmaterjaliga asju saadetaksegi nyyd kohtusse. "Oma aastatepikkuse ja suure praktikaga kysin: kuidas ja miks selline asi on kohtusse saadetud?" polemiseeris Pilv. "Minu arvates on materjal suurepärane, kuid kahtlemata ei pysi syydistus toasoojas nii kaua kvaliteetne. See läheb ju pahaks!"

Loe ka: Pilv: mind hämmastab tõendusmaterjali kvaliteet

Kommentaare ei ole: