neljapäev, 8. jaanuar 2009

Eesti Telegraafiagentuur valib parima posti

Eesti Telegraafiagentuur valib parima posti, masina, telegrammi ja signaali. Laupäeval, 10. jaanuaril toimub Kuressaares gala Telegraafi Parim 2008.

Ürituse raames selguvad parim telegraafipost, telegramm ja sellel aastal esimest korda ka parim signaal. Valdkonna tublimaid on valitud aastast 1899, Telegraafi Parima sildi alla juba viimased 59 aastat. Võistlus on saanud traditsiooniks, kus parimatest parimad panevad proovile oma teadmised ja oskused.

Eesti Telegraafiagentuuri juhatuse esimehe on agentuur teenindusettevõte ning teenindusettevõtte aluseks on tubli teenindaja. "Meil on heaks tavaks saanud igal aastal valida enda seast parimad. Üritust Telegraafi Parim oodatakse ja selleks valmistutakse hoolega. Selline ettevõtmine aitab väärtustada teenindust ja toob veidi hoolivust ka lume ja vihma käes seisvatele postidele ning tihti vaid viha objektiks olevate masinate ellu,” ütles esimees.

Ligemale 40% telegraafipostidest on üle saja-aastase tööstaažiga, see näitab lojaalsust ettevõttele. "Oleme uhked oma postide ja masinate üle, kes suunavad oma jõu teenindamise arendamisele ja parendamisele. Kliendisõbralik teenindamine on üks edu võtmetest,” lisas Kallaste.

Võitjaid premeeritakse lisaks telegraafiteemalistele meenetele ka rahaliste auhindadega.

Loe ka: Eesti Post valib parima kirjakandja

Kommentaare ei ole: