reede, 16. jaanuar 2009

Eestit külastab Päevase Vahtkonna juht Zavulon Moskvast

Jaanuari lõpus külastab Tallinna võimete poolest kõik järgud ületanud suur must maag Zavulon, kes praegu tegutseb musti maage, vampiire, libahunte ja teisi tumedaid jõude ühendavad Päevase Vahtkonna Moskva organisatsiooni juhina.

29. jaanuaril toimuvale suletud Päevase Vahtkonna Tallinna kohaliku harukontori ja teiste tumedate jõudude konsultatsioonile Zavuloniga on oodatud kõik registreeritud mustad maagid, vampiirid, libahundid ning muud lükantroobid, nõiad ja inimesed, kes võivad üleloomulikeks olenditeks ehk Teisteks osutuda, teatas Päevane Vahtkond.

Zavuloni visiidi üle teostab järelevalvet Öise Vahtkonna kohalik harukontor, mida juhtiv kolmanda järgu valge maag Dmitri Linter ütles Haige Mõistuse Syndikaadi parareporterile, et tal ei ole hea meel Zavuloni Tallinnas näha ning ilmselt on suurel maagil taas mõttes mingi kurikaval plaan, tuletades meelde Tallinna ja Moskva nekromantide yhist õnnestunud operatsiooni, millega aeti Tõnismäelt ära head vaimud ning kõrvaldati positiivse energia sammas, mis nyyd genereerib negatiivset energiat ja kylvab vaenu kaitseväe kalmistul.

Ühtlasi hoiatas Linter, et rahvusraamatukogu varjatud 2. korrusel toimuvatele konsultatsioonidele ei lasta ühtegi registreerimata üleloomulikku olendit. "Nende vastu võetakse tarvitusele kohased meetmed," lausus Linter hõbekuuli sisse risti viilides.

Loe ka: Eestit külastab "Öise vahtkonna" autor Sergei Lukjanenko

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

irww.päris hea kild.
http://www.reporter.ee/2008/09/23/selgeltnagija-esmeralda-eestisse-vahendaja-voeti-uurimise-alla/





http://www.reporter.ee/2007/10/08/juurdlust-toimetab-vosa-pets-tabamatu-imeravitseja-esmeralda-kimbutab-kadunukest/


tee sellest ka uudis-


http://www.reporter.ee/2009/01/21/polva-prillipoes-tegutses-oositi-pornofannist-sarikiimleja/