kolmapäev, 14. november 2007

Lang: Laima Leimaks!

Justiitsminister Rein Lang omandas 51% Läti magusatootja Laima aktsiaist. Värske šokolaaditööstur kavandab mitmeid ymberkorraldusi.

"Viimaste aastate kinnisvara-, börsi- ja meediatehingutega on Kalevi šokolaadile halb mekk kylge jäänud," kommenteeris Lang HMSi reporterile. "Õnneks on Läti maiused Eestis aina populaarsemad. Kontrollpaki omandamine võimaldab mul kohandada Laima veelgi paremini Eesti turule."

"Aga esimeses järjekorras annan Läti õnnejumalanna järgi nime saanud Laimale Eesti õnnejumalanna Leima nime," lubas Eesti juhtiv magusasõber.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aitähh!tõsiselt tore portaal,aga miks sa kohe teada ei andnud kui selle avasid?on ju siililegi selge lugupeetud humorist et oled nagu minagi andunud sõltumatu infokeskuse fänn.oleksid võind sinna infi ülesse panna kohe,nüüd on mul nii palju järgilugemist.!ja miks sa syndikaati oma paroodia avamisest kohe ei teavitand.nalja alles hakkab saama!
PUNKS IS DEAD!KANU,BÖRI jt.mitte kunagi!nad on surematud.siin blogi-portaalis võiks jätkata si.kongress.ee uudiste edastamist.uudiseid tuleb nagu vändrast saelaudu ja si on kinni,mitte keegi ei avalda:(.mait on ikka kõige vastutustundetum tegelane keda tean.igal juhul soovin sulle edu su raskes töös.
nii raske on olla normaalne,nii kerge on olla ebanormaalne!
kopli ja trammi liinid anno 2007!

Anonüümne ütles ...

mehed tehke erl-foorum ka st.rahvusliku liikumatuse foorum vanemtehnik tyraväe oli nii kõva tehnik et lasi foorumi põhja.kaduma läks absull KÕIK!tra ma ei või-see on sajandi kaotus.
http://rahvuslikliikumine.ee/foorum/