esmaspäev, 3. detsember 2007

Merikotkad luuravad võõrriikide kasuks

Kodanikud ei tohiks kaotada valvsust ja peaksid ilmutama kodanikuaktiivsust ja kodanikujulgust, et hoida nende valduses olevaid riigisaladusi jõudmast merikotkaste kätte, andis Haige Mõistuse Syndikaadile teada kaitsepolitsei komissar Irina Mikson.

Viimasel kolmel on yle Eesti linde jälginud kotkamehed avastanud, et selle haruldase ja rangelt kaitstud linnuliigi esindajad pole oma vabariigile sugugi truud. Lähiajal peaks kohtusse arutusele jõudma esimesed asjad, milles merikotkaid syydistatakse Eesti vastu luuramises teiste riikide kasuks.

Riigiti saavad merikotkad endale enne pesast lahkumist jala ümber eri värvi rõngad ning neid lugedes ongi vaatlejad teada saanud, millistest maadest on need riigivastase tegevusega silma paistnud uhked röövlinnud kohale lennanud. "Meile tulevad kotkad nii Lätist, Rootsist, Gotlandi ja Ölandi saarelt kui ka Lapimaalt," tõi Mikson näiteks.

Loe ka: Avastus: merikotkad pole riigitruud

1 kommentaar:

Larko ütles ...

Ega Sündikaadil selle kohta andmeid pole kas riigireeturist kotkade hulgas võiks ka mõni Noor Kotkas olla? Ja kuidas on Kotka Siretiga lood?