kolmapäev, 30. jaanuar 2008

Keskerakond asutab sõjalise tiiva

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar võttis kuulda kaasvõitlejate soovitusi ning otsustas rajada erakonnale sõjalise tiiva. Vältimaks võimalikku tagakiusamist astmelise tulumaksu vastaste, ettevõtjate ja parempoolsete poliitikute poolt. Savisaar määras projekti juhtima oma kauaaegse nõuniku Max Kauri.

"Munitsipaalpolitsei näol on meil lojaalsed korrakaitsejõud juba olemas," sõnas Savisaar. "Arengukava järgmise etapi teostamiseks on meil vaja erakonnatruusid para- ja täismilitaarseid kaitsejõude." Savisaar usub, et tubli allohvitserina suudab Max Kaur erakonna sõjalise tiiva edukalt käivitada.

Keskerakonna Sõjalise Tiiva (KESTa) vastne ylem Max Kaur ei olnud sõnadega samuti kitsi. "Ma pole valgekrae ega siidikäpp," lausus Kaur. "Mul on kogemus relva tundmises, sest teenisin suurriigi armees seersandina ja 20 aastat tagasi olin valmis minema isegi Afganistani sõtta. Lisaks revolvrile saan hakkama nii kaasaegse tanki T-80 juhtimise kui ka tuntud Kalašnikovi automaadiga.”

Keskerakonna liikmetest on asunud relvile ka äärmuslike vaadetega koolipapa, linnavolinik Märt Sults, kes on muretsenud lausa kaks vinget relva. Värskelt kombati ehk pataljoniylema auastme saanud Sultsi kätesse usaldatakse KESTa Kopli pataljoni organiseerimine. Aktiivsel munitsipaalpoliitik ja Eesti suvepealinna linnapea Märt Visiitamm on juba varem värvanud Pärnus roodusuuruse yksuse isiklikke ihukaitsevägesid, mis nyydsest allutatakse KESTale ja organiseeritakse ymber mehhaniseeritud jalaväepolguks.

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal jäi napisõnaliseks, kust hangib KEST automaatrelvad ja tankid, kuid vihjas läbirääkimistele Liibya ja Ukraina sõsarparteidega.

Loe ka: Kasiinovastane Max Kaur ostis relva

Kommentaare ei ole: