teisipäev, 8. jaanuar 2008

Sepast ja Efendijevist sai Vene propagandamasinale mõnus maiuspala

Pärast keskerakondlaste Evelyn Sepa ja Eldar Efendijevi märkusi Gruusia presidendivalimistel väidetavalt toimunud jõhkratest rikkumistest puhkes riigikogus spontaanne vägivald. Reformierakonna ja IRL liikmete initsiatiivil kanti nimetatud kätel otsejoones Narva ning söödeti seal viibinud Vene propagandamasinale.

"Suurepärane maiuspala," kiitis masin Eesti parlamendisaadikuid. "Ammu pole mu maitsepungad nii hõrku palasid nautida saanud. Eriti meeldis mulle Evelin Sepa suurepärane kooskõla piparmyndikastmega, sellega harmoneerus täiuslikult kõrvale soovitatud Saksa vein Blue Nun. Efendijevi mahedale tryhvlitäidisele pani aga täiusliku punkti talle suhu sobitatud karamellistatud ahjuõun."

Vene propagandamasin nimetas talle serveeritut "perfektseks õhtusöögiks, mis väärib viit tärni". Ta lubas soovitada Keskerakonna liikmeid kõigile tuttavatele propagandamasinatele, kes oskavad hinnata ehtsa Eesti toidu võlusid. Isiklikult pidavat masin silma ka Ester Tuiksool, kellel on tema sõnul meeldivalt mahlane välimus.


Loe ka: Sepast ja Efendijevist sai Vene propagandamasinale mõnus maiuspala

Kommentaare ei ole: