neljapäev, 6. november 2008

Ettevõtte säilitamiseks ohverdatakse töötajad ja okaapi

Sindi lõngavabriku veerandsada ketrajat ning kraasijat leiavad reedel oma otsa nefriitnoa tera läbi koos selleks Aafrikast toodud okaapiga. Talituse pidulikult läbiviiva Eesti Cthulhu Koguduse anonyymseks jääda sooviva vaimuliku sõnul hävitatakse rituaalselt ka ketrusseadmed.

Vaimulik kinnitab, et muistsed ulgujumalad vastavad töötajate ja uluki hinge ohverdamisele kahtlemata viivitamatult saadetise hea õnne ja 100 000 euro suuruse maksega lõngavabriku kontole. Taanlasest tegevdirektori Dennis Ulrik Kristenseni kinnitusel saab ettevõte niimoodi paugupealt kolm korda edukamaks.

Tallinna Loomaaia direktori Mati Kaalu sõnul on okaapi sõraline kaelkirjaklaste sugukonnast, ainuke kaelkirjaku elav sugulane, kelle põhiasuala jääb Kameruni. "Okaapi on üks ilmatu vahva loom, kes mulle väga meeldib," selgitas Kaal, avaldades kahetsust, et säärane haruldane loom oma otsa leidma peab. "Ent ekspordi peale peab ka mõtlema," lisas ta tõsinedes. Kaalu hinnangul võis okaapi ostmine ja transport ettevõttele maksma minna 125 000 krooni.

Vastavalt loomakaitseseadusele viibib töötajate ja okaapi ohverdamise juures õieli tuimestisystlaga veterinaar. Syndmus on registreeritud Pärnu politseiprefektuuris ning töötajate ohverdamine on saanud konkurentsiameti heakskiidu, kinnitati ettevõttest.

Loe ka: Ettevõtte säilitamiseks ohverdatakse töötajad


Okaapi vangistamise eel.

Kommentaare ei ole: