esmaspäev, 17. november 2008

Linnateatri ja Kultuurikatla vahel lahvatas vaen

Seoses Keskerakonna vajadusega kantida linna raha reklaamifirmadele puhkes kähmlus Linnateatri ja Kultuurikatla vahel.

Linnateatri sõnul on Kultuurikatel räpane asbesti täis urgas, kus käivad end rahuldamas need kultuuriinimesed, keda anne on maha jätnud ning kes tahavad päriskultuuri tegemist ja tarbimist matkida. Säherdusele asutusele polevat tarvis raha kulutada: Katel tuleks lammutada ning vabanenud territooriumile teha veidi suurem linnavalitsuse hoone.

Kultuurikatel podises midagi ning mulksumistõlgi sõnul oli tegemist tõlkimatu katlakeelse sõnademänguga, mis põhines nõe ning väljaheidete kõlalisel sarnasusel. Katel lisas, et ta ei ole Linnateatrisse aastaid pileteid saanud ning samuti ükski tema tuttav. Ühtlasi arvas Katel, et Linnateatril on juba Vanalinnas erastatud korter.

Linnateater ning Kultuurikatel lubasid kakelda kogu novembrikuu, pekstes üksteist kaigaste ning varisevate müüritükkidega.

Konflikt tipneb 10ndal detsembril, mil kohtunik Edgar Savisaar kuulutab võitja ning põhjendab kaotaja rahastamata jätmist rahva sooviga.

Võistlejatele saab panustada leheküljel http://www.sinuvalik2011.eu/, kuhu on võimalik kirjutada oma nimi ja anda ka e-maili aadress.

Lehekülje valmistaja Nitro tööde hulka kuuluvad ka keskerakond.ee ning Edgar Savisaare blogi.

Loe ka: Linnateatri saatus tallinnlaste kätes

Kommentaare ei ole: