laupäev, 29. november 2008

Kaalujälgijad lõpetavad Eestis tegevuse

Kaalujälgijad kuulutasid Eesti rasvavabaks riigiks. Sellega seoses lõpetab Kaalujälgijate Eesti katusorganisatsioon Weight Watchers Estonia AS oma tegevuse.

"Fettfrei," alustas oma kõne Saksamaa kaalujälgijate esindaja Claudia Bachhausen oma ajaloolist kõnet. Ta kõneles, et Eesti Vabariik on Rasvaste Ikkest vabastatud. Vaenlane on lõpuks alla surutud ning kõik ülekaalulised toimetatud paastulaagritesse, riigist lahkunud või ümberkoolituse läbinud.

Lisaks laagritesse paigutamisele ning riigist väljasaatmisele teostati rasvaimu ning korrigeerivaid operatsioone. Olemasoleva populatsiooni haldamiseks on komisjoni poolt ühiskonnale oluliseks tunnistatud isendid steriliseeritud.

"Viimastel aastatel otsi neid rasvaseid nagu tikutulega taga," kurtis firma suhtekorraldaja Ragne Jõerand äsja. "Lõplik lahendus on saavutatud."

Paguluses elav Eesti ülekaaluline kommenteeris juhtunut, kui kohutavat kuritegu inimese põhiõiguste suhtes olla milline tahes: "Kaotasin mitmeid lähedasi sõpru, mind kiusati taga. See oli kohutav."

Eesti rasvastikuministri sõnul on olukord tähelepanuväärselt hea.

Loe ka: Kaalujälgijad lõpetavad Eestis tegevuse

Kommentaare ei ole: