teisipäev, 11. november 2008

Soome põrguinglid kaklesid Espoos eestlastega

Soomes viibinud kaks eestlast sattusid teispoolsuse olendite küüsi. Mehi ründas seitse leegitsevate mõõkadega põrguinglit.

Mehed olid istumas taksosse, kui takso ette moodustus sinistest leekidest pentagramm, millest väljus koletislik olend, kes taksokohta endale nõudis. "Tal olid sarved nagu mingil kuradi kitsel ja hambad nigu mingi faking reha, raisk," kommenteeris Espoos ehitustöölisena leiba teeniv Agur nähtut.

Eesti mees sõidukit põrgu vägedele loovutama ei soostunud ning olend tõmbas põrgust sisse veel kuus omalaadset, et julgetele meestele vääriline lõpp teha. Üks meestest sai mõõgahoobi rindu ning viibib haiglas. Soome politsei sõnul ta elu ohus ei ole.

Agur heitis enda ja oma mahavarisenud kaaslase ümber meresoolast ringi ning hakkas esivanemate kombel loitsima: ""Hingesandid on ju siia jõudnud, hoo, hoo, hoo; Kellaritsu käsu peale, hoo-hoo-hoo; Oleme ju siia jõudnud - joo, joo, joo." Türa, kus ma seda vihkasin, kui vanaema seda jälle hingedepäeval uluma hakkas, aga näedsa: iial ei tea, millal igast sitta vaja on."

Kõva väega laulust heitunud põrguinglid keerutasid lauljate ümber kuni politsei saami eriüksuse saabumiseni, kes paari kõvema sõnaga deemonid siit ilmast peletas.

Soome politsei pressiesindaja sõnul oli eestlaste vaprus ja leidlikkus turistide seas haruldane ning esivanemate austamise komme tänuväärt.

Loe ka: Soome Põrguinglid kaklesid Espoos eestlastega

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

"Aguri" isa tahaks loo autoril kätt suruda.Väga lahe loo tõlgendus."Agur" ise ka naeris südamest. Selle prindime välja ja raamime ära ka.

Edu!