teisipäev, 23. detsember 2008

Paavst: Jumal, kaitse meid homode eest!

Homode rüüsteretked on viimastel aastatel sagenenud sedavõrd, et isegi Rooma paavst on nende rassi vastu karmi sõna võtnud lausuda.

Varem ainult Läänemere piirkonna ranna-alasid kimbutanud homorastid on hakanud sõitma üles jõgedest ja häirivad nüüd suurte linnade nagu näiteks Londoni ja Pariisi igapäevast elu. Kaitstud ei ole ka kloostrid ja väiksemad külad.

"Jumal, tee meile suurim võimalik teene ja hoia ja valva meie kehasid, päästa meid metsikute homode eest, kelle sugu meie valdusi hävitab. Vanadel ja noortel lõiguvad nad kõrisid nagu ka neitsitel ja noormeestel ja ülejäänutel. Olgu kiidetud rahus ja õnnistuses püha kolmainu, kes on kõige vägevam oma aujärjel. Aamen." Nii kõlasid austusväärse Rooma paavsti sõnad jõulukuu lühikeseks kulunud päevadel Vatikani riigi kõige pühamal väljakul.

Kõikse vägevama Jumala riigi eest kõneleja läitis pärast seda palvet tuleriida, mis oli täis homoraste ja vastikuid nõidasid ja niisama ketsereid, kellest valminud leek tõusis kõrgele. Seda kõike Jumala auks ja õnnistuseks.

Loe ka: Paavst: kirik peab inimkonda kaitsma homoseksuaalsuse eest

Kommentaare ei ole: