teisipäev, 16. detsember 2008

Savisaar: Kapo ohustab Keskerakonna ärimudelit

Tallinna linnapea Edgar Savisaar avaldas pahameelt, et Kaitsepolitsei on Andrus Ansipi käsul hakanud Keskerakonna ärimudelit segama.

"Meie praegune töömeetod on täiesti pea peale keeratud," selgitas linnapea. "Praeguse skeemi kohaselt paneme parteiliikmed olulistele kohtadele otsustama ning kasseerime selle abil firmadelt ja linnalt omale propagandaks ja niisama paremaks äraelamiseks otseseid ja kaudseid hüvesid."

Linnapea oli šokeeritud sellest, et üks linnavalitsuses öösel kolamas käinud kaitsepolitseiametnikest oli vene luuraja nägu ning judistas õlgu nii et põsed värisesid. Savisaare kinnitusel ei ole olukord, kus üks partei ei saa oma hämaramaid asju rahus sooritada vastuvõetav: "Kui mina siseminister olin, siis oli kogu Kaitsepolitsei ilusti paigal ja meil oli korruptsiooni uurimisele moratoorium. Me ainult hirmutasime isamaaliitlasi ja sõidutasime neid autodega ringi, see värk käib meil muidugi edasi."

"Juhtimises on kirjutamata reeglid: võim on selleks, et übermensch saaks hästi ära elada ja seadused selleks, et oleks illusioon korrast. Säärane valikuline kehtestamine on vastuvõetamatu," selgitas linnapea. Antud repliigi kajastanutel palus ta arvestada munitsipaalpolitsei trahvidega.

Refirmierakond, kes pakub firmadele reklaamirahade eest soodsamat töökeskkonda ning lihtsamaid koondamisvõimalusi keeldus kommentaaridest.

Loe ka: Savisaar: Kapo ähvardas majja tulles valvurit

Kommentaare ei ole: