teisipäev, 16. oktoober 2007

Bill Gates ei pääsenud Setumaale

Siiani arvati, et nimi "Bill Gates" ja yyratu varandus avab kõik uksed, kuid Võhandu jõe kaldal Võõpsu kylas tabas meest koletu yllatus: ta ei saanud viisat, et pääseda Võõpsu kyla Setu kuningriigi poolsele kaldale. Kuningriigi piirivalvurid tõid formaalseks põhjenduseks selle, et Gatesil ei olnud seljas kombekohaseid korralikke setu rahvarõivaid, mis on valvurite viisakas viis öelda, et Gates ei taipa, mis tema jaoks parim on.

Setu separatistide eestkõneleja sõnul jättis Bill Gatesi viisata jumalkuningas Peko ilmutus oma maapealsele esindajale ja kogu Setu kuningriigi vaimuliku ja ilmaliku võimu kandjale, Setumaa ylemtsootskale. Setu maffia pelgab, et Microsofti esimees ei suuda ennast Setumaal viibimiseks piisavate rahaliste vahenditega varustada ja osutub kohalikule õuhka- ja hansalevitussysteemile koormaks. Gates saab Setumaa viisa vaid siis, kui Peko saadab ylemtsootskale uue ilmutuse.

HMS kysib siiski: kas viisast keeldumine võis tulla seetõttu, et Bill Gates ei vastanud setuskeemide e-kirjale? Internetisetuskeemid on ju kohalik rahvussport.

Loe ka: Bill Gates ei pääse Nigeeriasse

Kommentaare ei ole: