neljapäev, 11. oktoober 2007

Pindi Kinnisvara solgib meediaturgu

Täna pärastlõunal jättis Pindi Kinnisvara oma porist tilkuvad jäljed Eesti meediamaastikule, asudes Postimehele uudiseid edastama.

Pindi Kinnisvara haldusjuht Priit Harik teatas Postimees.ee'le, et Tornimäe kaksiktornidele on paigaldatud veekahurid, millega üritatakse jahutada ülekuumenevat majandust ning rahustada hordidena samas asuvat Stockmanni kaubamaja ründavaid ostuhulle.

Nagu HMSi korrespondent välja selgitas, on veekahurid tegelikult esimene atraktsioon Tornimäe katustel avatavas uues lõbustuspargis. Lisaks veeatraktsioonidele kavandatakse parki ka Ameerika raudteed, vaateratast ning lähedal asuva SEB Yhispanga väikelaenude osakonda paigutatavat õuduste tuba.

Haige Mõistuse Syndikaat on seisukohal, et amatööride tegutsemine kvaliteetuudiste turul rikub loomupärast turusituatsiooni ja seesugused turumoonutused tuleb kiirelt lõpetada. "Kui meil ei õnnestu Pindi Kinnisvara kiirelt korrale kutsuda või Priit Harikut üle osta, kaalume konkurentsiametile avalduse tegemist," lausus HMSi turundusjuht. "Amatöörlik valeandmete levitamine rikub kõigi meediaväljaannete mainet."

Loe ka: Kaksiktorni veekatsetus jahutas Tallinna kesklinnas ostlejaid

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

See oli päris hea.