kolmapäev, 10. oktoober 2007

Tallinna linnavalitsuse delegatsioon kohtus USA presidendiga

USAs tööreisil viibiv Tallinna esindus koges seal suurt huvi rahandusalase koostöö vastu. Tallinna delegatsioon kohtus Ameerika Yhendriikide presidendi Michael Mouse'iga tema residentsis Anaheimis.

M. Mouse tunnustas Eesti panganduse edusamme, tõstes ennekõike esile internetivõimaluste kasutamist. Stuttard rõhutas, et Tallinn on jõudnud USA pankadest kaugele ette just elektroonilise panganduse vallas. Ta leidis, et Eesti saavutusi oleks otstarbekas rakendada ka USAs.

President Mouse rõhutas, et ärikontaktide rajamine Tallinna linnaga on ööritult oluline kogu Ameerika Ühendriikide ja Põhja-Ameerika vabakaubandusala rahvamajandusele.

Tallinna delegatsiooni koosseisus viibisid Londonis ka Vana Toomas, Vitsuti kaplan, linna heerold ning kylalisena Valge Daam Haapsalust. Visiit toimus koostöös Finnkino Eesti tytarettevõttega.

M. Mouse valiti Ameerika Ühendriikide presidendiks 1967. aastal filmis "Fantaasia", kus ta võttis võimu yle zombistunud Lyndon B. Johnsonilt.

Lisaks sellele on Mouse emaliinis päritud õiguste kohaselt orjapidajate lõunaosariikide Konföderatsiooni riigikantsler presidendi kohustes, kuigi pärilusõiguse mitmetimõistetavate finesside tõttu on sama tiitlit nõuelnud ka teised pretendendid, sealhulgas ametisolev Tõelise Templiordu suurmeister Johannes XXVII.

Öör on sajandik Rootsi või Norra krooni, Eesti rahas vastavalt 1,71 või 2,04 senti.

Loe ka: Tallinn leidis Londonis koostöövõimalusi
Tallinn väärib rohkem tuntust regiooni finantskeskusena

Kommentaare ei ole: