esmaspäev, 8. oktoober 2007

Liina Tõnisson kolib maamees Märdi juurde

Võrumaa mees Märt (43) on elav tõestus sellest, kuidas tõsielusari võib elu tundmatuseni muuta - naised ajavad Märti nüüd lausa taga ja kargavad keset tänavatki kaela.

"Internetis on asi juba päris tuliseks läinud," muheleb Märt. Naistele, kes talle usinasti kirjakesi vorbivad, mees aga kuigi suuri lubadusi ei anna - no palju sa, hing, ikka jaksad?! Tema väljavalitu on juba kindel: riigikogu sotsiaaldemokraatliku erakonna fraktsiooni õnnelik liige Liina Tõnisson lahkub sel nädalal parlamendist.

Täna esines Liina riigikogus teda takistada pyydvale meestesummale tulise kõnega. "Ma ei taha öelda, et siin ei ole enam suurepäraseid mehi, on küll, kuid mina teid ei taha, sest kõige parem on kuskil mujal," selgitas ta. "Palun ärge jätkake samal viisil!"

Teda raudteejaama saatma kogunenud valijaid tänas Liina talle osutatud usalduse eest sõnadega: "Ma tänan teid, kuid pean siiski tunnistama: poliitika armastuse vastu ei saa!"

Ka HMS yhineb õnnitlejatega ning soovib noorpaarile pikka iga.


Loe ka: Näitsikud on maamees Märdi pärast püsti hulluks läinud
Liina Tõnisson lahkub riigikogust

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

teie uudised ei ole ju üldse vaimukad, üsna labased on. enne huumorinurga avamist tuleks ikka natukene omaette harjutada, mitte katsetustega kohe lugejate ette tulla. valmistasite suure pettumuse.

Anonüümne ütles ...

Lgp humorist!

Uudised ei peagi olema naljakad, välja arvatud juhul, kui need kajastavad midagi naljakat. Vaadake Postimeest, Päevalehte või New York Timesi. Kas on naljakas? Ei, pigem kurb hakkab.

Tehke midagi naljakat, kyll me seda siis ka kajastame.