esmaspäev, 1. september 2008

Putin kägistas lasteaeda rünnanud marutõbise karu

Eelmisel pühapäeval Novosibirski lasteada külastanud Vene Föderatsiooni endine president Vladimir Putin kägistas lapsi rünnanud marutõbise karu, kes parajasti mööduvast marutõbiste loomade veo autost põgenes.

Sel pühapäeval Novosibirski rajoonikeskuses ringreisil olev peaminister Vladimir Putin tuvsus lisaks treeningsaalidele ka eriti väikeste laste lasteaiaga "Malõš". Visiidi eesmärgiks oli tugevadada vastastikuseid suhteid ning kontrollida keskkonna vastavust kaasaegsetele õppe- ning tervishoiunormidele.

Isetegevusliku laulu "Alati paistku Putin" ajal tungis lasteaeda möödunud veterinaarsõidukist põgenenud tohutu karu. Loom oli oma ahelad puruks närinud ning auto terasest uksed hingedelt lükanud. Karu tungis läbi seina ning haaras pingilt väikese Vova, eesmärgiga poiss puruks rebida.

Peaminister Putin heitis kõrvale oma pintsaku ning rebis karu alalõua küljest. Seejärel kägistas minister aplausi saatel karu.

"Peaminister mitte ainult ei näinud suurt kiskjat lähedalt, vaid päästis ka laste, iseäranis väikese Vovakese elu," nuttis lasteaia direktriss telekaameratesse.

"Alati on hea, kui saab Venemaad aidata," ei tahtnud tagasihoidlik Putin väikesest asjast suurt kära tekitada.

Loe ka: Russia's Putin saves TV crew from Siberian Tiger.

Kommentaare ei ole: