esmaspäev, 6. juuli 2009

Keskerakond moodustas hävituspataljoni

Keskerakonna Noortekogu formeeriti kohalike omavalitsuste valimiste eel ymber hävituspataljoniks, mis hakkab Lasnamäe linnaosas reformierakondlasi ning linnavalitsuse kriitikuid jahtima.

Nimelt pakuvad pataljonlased abi suuremate ja erakorraliste reformierakondlike kogunemiste laialiajamisel nendele, kes ise seda teatavatel põhjustel teha ei saa. Sihtmärkideks on ka sotsiaaldemokraatide ja Isamaa ja Res Publica Liidu liikmed ja toetajad ning teised ohtlikud elemendid. Hävituspataljon töötab vajadusel ka mujal peale Lasnamäe linnaosa ning tarvidusel võib jätkata ka pärast võidukaid kohalike omavalitsuste valimisi.

Kesknoorte komandod tulevad appi valimiskoosolekute vastu, aitavad kõrvaldada vaenulikku valimispropagandat ja teistel ansiplike kahjurite hävitustöödel. 

Hävituspataljoni kohalekutsumiseks toimub broneerimine infotelefonil 58 061 608 esmaspäevast reedeni kell 10.00 kuni 17.00.

Lasnamäe klubi liikme ja endise Noortekogu esimehe Tarmo Lausingu sõnul on Keskerakonna Noortekogu ka varasemalt suviti taolisi meeskondi ellu kutsunud. „Seni on kesknoored ansiplikke kahjureid hävitanud näiteks Nõmmel ja Tartu linnas. Sel suvel teeme seda Lasnamäel.”

Loe ka: Keskerakonna K-komando aitab mööblit nihutada

Kommentaare ei ole: