kolmapäev, 4. veebruar 2015

Põllumeeste Kogu esitas presidendikandidaadiks Chuck Norrise

Vabadusaateid kandev rahvuslik erakond Põllumeeste Kogu seab vabariigi presidendi kandidaadiks tunnustatud õigluse eest seisja Chuck Norrise, teatas erakonna juhatuse liige Jekki Rjazin HMS-ile.

Rjazini sõnul loodab Põllumeeste Kogu eelolevatel valimistel head tulemust, mille toel on kindlasti märtsis valitsust moodustavate erakondade hulgas.

Põllumeeste Kogu hinnangul oleks võimalik eriliste teenete eest Chuck Norrisele anda Eesti kodakondsus eriliste teenete eest võimalikult ruttu, nii et ta tuleva aasta presidendivalimistest osa saaks võtta.

Chuck Norrise kommentaari Haige Mõistuse Syndikaadi reporteril saada ei õnnestunud. Kyll aga kinnitas Põllumeeste Kogu peasekretär, et Norrise "põhimõtteline nõusolek" Eesti riigipea amet vastu võtta on erakonnal olemas.

Samuti on Texasega tihedalt seotud Norris peasekretäri kinnitusel vankumatult patriootlik, kindlalt parempoolne ning on oma senise karjääri jooksul järjekindlalt põllumeeste huvide eest seisnud.

Europarlamendi liige Urmas Paet avaldas Chuck Norrisele kaastunnet Põllumeeste Kogu presidendikandidaadiks saamise puhul.

Kommentaare ei ole: