esmaspäev, 16. veebruar 2009

Eesti päästeplaani kiirkokkuvõte

Täna avalikustas Eriti Õilsa Nimega Rustikaalne Rahvuslik Õnnelikkuse Hea Koda põhjaliku Eesti päästmise kava. Kava välja töötanud mainekad mainekujunduseksperdid iseloomustavad seda kui põhjalikku paradigmaatilist nihet riigi senises valitsemises.

Avaldame äsja HMSi toimetusse saabunud kommenteeritud selgitustega versiooni sellest kavast:

1. Loobugem majanduskriisi süüdlaste otsimisest.

Selle punkti eesmärk on juhtida tulejoon kõrvale Ansipilt ja tema lollpeade karjalt, kelle poliitikaks on majanduskriis ja langevad palgad. Kui süüdi jäävad ameeriklased ja kapitalistid, on kogu rahval kohe enesetunne parem.

2. Toetagem samme, mis on tarvilikud eurole ülemineku kindlustamiseks.

Kiire Eurole üleminek aitab meil krooni devalveerimata krooni väärtus reaalsusega vastavusse viia. On hästi hoitud saladus, Eurole ülemineku vahetuskurss ei ole seesama, millega praegu eurot kroonideks vahetatakse.

3. Viigem riigi ja omavalitsuste kulud vastavusse majanduse tegeliku seisundi ja arenguga.

Selle punkti eesmärk on juhtida tähelepanu faktile, et Tallinn kulutab mainekujundamisele valimiskampaania mõõtudes summasid.

4. Taotlegem mõistlikku kokkuhoidu kõiges ja kõikjal.

Selle käibetõe panime lihtsalt selleks, et seitse punkti kokku saada. Seitse on väga hea number.

5. Edendagem eestimaist.

Nende kahe sõnaga võtame kokku selle kõige, mis tegelikult tuleb ära teha nagu riigi energiasõltuvusest vabanemine, uued töökohad, ametid, konkurentsivõime ja kõik see, mis on vaja teha. Kuna see on väga keeruline, siis me ütlemegi ainult kahe sõnaga ja siis teised arutavad.

6. Toetagem igal tasemel uuendusi hariduse sisus ja vormis ning eesti kultuuri arengut.

Haridust kärpisime me hästi vähe ja siin me veidi põhjendame seda. !!!Koristage see lause siit eestpoolt ära, see pressikas läheb EÕNRRÕHK alt!!! Kultuuri kärpisime hästi palju, aga kui me seda mainime, siis nad vähemasti ei märatse nii palju ja ei kujunda meist halba kuvandit. Pealegi käivad haridus ja kultuur käsikäes!

7. Pöörakem suuremat tähelepanu vabatahtlikule ühistegevusele ja toetagem omaalgatuslikke ettevõtmisi, suurendades nii solidaarsust ühiskonnas.

Töötud inimesed peaksid töötama, aga suurema tasuta ja puhtalt missioonitundest. Mida nende karjadega ikka muud peale hakata?

Loe ka: Uus päästeplaan soovitab edendada eestimaist

Kommentaare ei ole: