reede, 27. veebruar 2009

Raivo Aeg: kapo ei jahi Keskerakonda

Kaitsepolitsei peadirektor Raivo Aeg kinnitas Kuku raadio saates "Nädala tegija", et kapo ei jahi Keskerakonda.

"Me teame, kus Keskerakond asub," tõdes Aeg. "Meil pole vähimatki vajadust teda jahtida."

"Kui 2007 aasta suvest pandi kaitsepolitseile Vabariigi Valitsuse poolt ylesandeks Keskerakonda jahtida, siis me hakkasime loomulikult seda ylesannet täitma," selgitas peadirektor.

"Õnneks avastas yks meie töötaja telefoniraamatut uurides kiiresti Keskerakonna aadressi. Me kontrollisime seda ning nad on tõepoolest seal," kirjeldas Aeg toimunut. "Sellest peale oleme piirdunud pistelise järelevalvega: kord kuus annab meie kaastööline ukse taga kella ja uurib, kas nad on ikka vanas kohas. Kahtluse korral kysitletakse ka naabreid."

Aja hinnangul on hea, et kapo ei pea kulutama kallist tööaega Keskerakonnale, kuna kaitsepolitseil on tegemist ka märksa tähtsamate ylesannetega.

"Praegu on yks meie ees seisvaid keerulisi probleeme kristlike demokraatide asukoha väljaselgitamine," nentis Aeg. "See on vähemasti sama raskusastmega operatsioon kui oli Herman Simmi tabamine. Olgem ausad: erinevalt Herman Simmist ei tea kristlikest demokraatidest keegi midagi."

Pärast intervjuule järgnenud lyhikest paaritunnist ylekuulamist ja waterboarding'ut oli kaitsepolitsei peadirektor sunnitud tõdema, et ka HMSi ajakirjanik ei tea tõepoolest nimetada yhtki kristlikku demokraati.

Loe ka: Raivo Aeg: kapo ei jahi Keskerakonda

Kommentaare ei ole: