teisipäev, 21. aprill 2009

Evakueeritakse Moskva kesklinna

Moskva kesklinn on sõjaväeüksuste poolt ümber piiratud. Territooriumile pääseb vaid erilubadega ning OMON korraldab kohalike elanike sundevakueerimist.

Mitmed Punasele väljakule läheneda üritanud helikopterid on pealtnägijate sõnul alla kukkunud, linnast kostab plahvatusi ning seletamatuid hääli. Venemaa valitsus on kogunenud kriisinõupidamisele.

Evakuatsiooni põhjus pole hetkel täielikult selge, kuid kinnitamata andmetel on probleemi põhjuseks täna ennelõunal mausoleumis ärganud Lenini muumia. Ühe põgeniku sõnul kohtus ta traumapunktis raskelt vigastatud mausoleumitöötajat, kelle lõhkemiseni paisunud kõhust opereeriti välja viis kilo Kommunistliku Manifesti lendlehti. Mehe sõnul purustas Lenin oma klaaskirstu ning karjus midagi ülikonna kohta.

Täiendus: Samuti kinnitamata andmetel liikus Lenin pärast ärkamist oma endiste võitluskaaslaste hauaplatside poole. Paljud Leninit näinud inimesed on hulluks läinud ning kordavad mantrana Kommunistlikku Manifesti esimesi lõike.

Täiendus: Suurtükirünnak Punase väljaku äärsele surnuaiale ei andnud tulemusi. Tundmatuks jääda sooviva kõrge sõjaväelase sõnul puhastavad zombifitseeritud bolševikud ning surnust ülestõusnud hukkunud kvartalhaaval Moskva kesklinna.

Telefoni ja lennuühendus Moskvaga on hetkel katkenud.

Loe ka: Lenin peab majanduskriisi tõttu leppima vana ülikonnaga

Kommentaare ei ole: