kolmapäev, 14. oktoober 2009

Cinamon langetab hindu

Solarise keskuse kinokompleks Cinamon avab pärast väikest remonti taas uksed. Lisaks pisut amortiseerunud vahelagedele vahetati välja ka ühe saali amortiseerunud toolid. Värskenduskuuri läbinud kinokeskus avab oma uksed neljapäeval.

"Lisaks saalide uuenduskuurile langetasime ka hindu," teatas keskuse üks omanikke Peeter Rebane. "Kino on omamoodi Solarise süda ja selle rütmis tuksub kogu kompleks," selgitas mees. Rebase sõnul on nad vajadusel nõus kino kasvõi iga päev remontima -- peaasi, et kliendid rahul oleksid.

Lisaks on Cinamonil varrukas ka väike üllatus: seoses sügise saabumise ja Halloweeni lähenemisega on kõikidel kinokülastajatel fuajeest võtta väikesed dekoratiiv-kiivrikesed, mis kannavad erinevate filmitegelaste kleebiseid. "Kellele meist ei meeldiks Shrek?" küsib Rebane kavalalt silma pilgutades.

Eriti uhke on kiivrit kanda 3d-kino prillidega: enne kinoseansile minemist tuleb läbida spetsiaalne värav, kus fotograaf fikseerib kinokülastajate rõõmsad näod ning külastamise kuupäeva. Koomilisuse lisamiseks tehakse väravas professionaalse hambaarsti poolt ka väike tasuta hambakaardike. Pärast seanssi on pildid juba ilmutatud ning külastajatel jääb üle vaid oma koomilises poosis jäädvustatud fotod enne oma sõpru välja osta! Kui lõbus!

Pikemas perspektiivis plaanitakse näidatavate rikastamist eriliste efektidega nagu näiteks suits, toss, laest langev pudi või koguni ehtne veekardin. Rebase sõnul vihjavat sellele isegi kino nimi: Cinamon on tuletatud inglise keelsest väljendist Cinema Monster "Koletiskino". Vihmavari kotti ning kinno: oma kiivriga on piletihind 50% soodsam.

Cinamon taasavatakse neljapäeval.

Loe ka: Cinamon lasi piletihindadest õhku välja
Loe ka: Solarise kinos kukkus ripplagi alla

2 kommentaari:

Saila ütles ...

Cinamon langetab lagesid - sygis.

Oop ütles ...

Lugesin autori blogiviites kõigepealt "kino-laeva-imustus" ning jäin sygavalt mõttesse.