reede, 30. september 2011

Allkirju kogutakse ka eriti traditsioonilise kristluse manifestile

Kui hiljuti algas internetis allkirjade kogumine selleks, et muuta kirik tänapäevaseks, demokraatlikuks ja avatuks, siis nüüd on sellele vastukaaluks koostatud traditsioonilise kristluse manifest.

Manifesti koostanud EELK vaimulik alustas oma nägemuse kirikust ja kristlusest järgnevate teesidena:

1. Homod tuleb tappa. (3Ms 20:13)

2. Kirikusse ei tohi tulla väärastunud indiviidid. (3Ms 21:17-21; 5Ms 23:3)

Manifest on 200 lehekülje pikkune traktaat, mis keelab näiteks erinevatest kiududest riiete kandmise ning muuhulgas soovib vaimulik keelata vigaste lammaste ohverdamimse Jehoovale, sest jumala ohver peab olema elujõuline ja väärikas.

"Tänapäevane kristlus ei austa piisavalt Vana Testamendi seadusi, ning võõrdub pühadest traditsioonidest." selgitas vaimulik oma kaaskirjas.

Loe ka:
ERR: Allkirju kogutakse ka traditsioonilise kristluse manifestile

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Lõpuks ometi see manifest, mida olen pikisilmi oodanud! Kõige enam on mu hingel viimased kaks nädalat kripeldanud need villased ja linased riided! vahetasin kõik polüestri vastu ja nüüd tahaks väga kusagile seda esimest kivi visata. Mu teine suur probleem on nende söömine, kes mäletsevad, aga kellel pole sõrgu ja kellel on sõrad, aga ei mäletse.

Teie,
irvikkass

Oop ütles ...

Polyester on väga hea valik, sest tugev staatiline elekter aitab parandada kivi lennuomadusi.

Mis puutub mäletsejate ja sõraliste lahussöömisse, siis see on põhimõtteliselt õige mõte. Esimestele soovitame anda rohkem heinu, teistele solki. Kui söömine veel probleeme valmistab, võib sõratutele mäletsejatele anda ka mälurohtu.

HMS-i kristlustoimkonna kristlejad