esmaspäev, 12. september 2011

TÜ füüsikatudengid avavad "Õhuakna"

Teisipäeval, 13. septembril lükkavad TÜ füüsikatudengid käima sündmustesarja "Õhuaken", mille esimesel kohtumisel tuleb juttu füüsikast tulevikus. Sari on mõeldud kõigile füüsikahuvilistele.

Esimese kohtumise teema on "Füüsika tulevikus - erinevad vaatenurgad ja lähenemised" ning külla tuleb Eesti endine riigikogulane, baretinupuga kosmosest energiat ammutav Aime Sügis. Iseenda kohta ütleb Sügis, et ta on sõnumitooja, kelle sõnumiks on see, et ratsionaalsusele leidub alternatiive ning pseudoteadus on ülikoolis sobiv alternatiiv teadusele.

Sündmustesarja ühe korraldaja, TÜ füüsikatudengi Kadi Kasingu sõnul on üritused mõeldud kogu ülikooliperele, kes on huvitatud ümbritsevast ja muutuvast maailmast ning soovivad ennast arendada ja oma maailmapilti avardada. "Tegu on klubilise tegevusega, kus saab kuulata põnevaid esinejaid, vaadata filme ning leida mõttekaaslasi, kellega arutleda olulistel teemadel," selgitas Kasing.

Sarja ellukutsujate eesmärk on pakkuda tõhusat täiendust akadeemilistele loengutele, olemaks kursis sellega, mis toimub Eestis ja maailmas. Esimene üritus toimub teisipäeval, 13. septembril kell 18 Vanemuise 46 õppehoones. Järgmise loengu teema on "Kuidas ehitada igiliikurit: Praktilised nõuanded".

Oma tulekust peaks teatama aadressil http://www.eformular.com/masingm/ohuaken.html

Kaasa võtta tee- ja küpsiseraha 1 euro.

Loe ka: TÜ psühholoogiatudengid avavad "Õhuakna"
Nõiakool inimesi eksitamas
Jure Biechonski — õrnahingeline terapeut, kes vajab ajalehe Valgamaalane tsensorite erikaitset
Valgamaalane, skeptik.ee ja Pressinõukogu

Kommentaare ei ole: