reede, 24. oktoober 2008

Oliver Kruuda peksis ajakirjaniku läbi

Skandaalne ärimees Oliver Kruuda peksis juriidilise eksperimendi käigus Postimehe ajakirjaniku, kelle nime ei lubata delikaatsete isikuandmete kaitsmise huvides avada. Sealjuures peksis mees teda iseäranis kohta, kus oli eriti valus, kuid rohkem pole võimalik delikaatsete isikuandmete kaitse huvides lisada.

Ärimees aheldas ohvri tänaval turvakaamera alla ning peksis teda advokaatide juuresolekul jalgadega pool tundi. Ühel eriti jõhkral hetkel kasutas peksja ohvri löömiseks taskulampi.

"Noh, ilmselt tuleb seekord tingimisi või ühiskasulik töö," arvas Kruuda advokaat ning selgitas, et ärimees kahetseb tehtut kibedalt ning soovib ajakirjanikule kõik tehtud kahju heastada. Samuti puudub selle kõige menetlemiseks igasugune avalik huvi.

"Süüdi ma ennast ei tunnista ja süüdi ma ka ei jää, sellegipoolest otsustasin lähedaste huvides tehtud kahetseda ning olen valmis igasuguse kahju heastama," lisas Oliver taskule patsutades.

Samas ei eitanud mees, et kavatseb edaspidigi seadusandluse huvitavatele nüanssidele tähelepanu juhtida. "Mulle lausa meeldib ühiskonna heaks töötada".

Järgmiste eksperimentide sisu Kruuda selgitama ei soostunud. "Eks ootame ja vaatame," muigas võrukael.

Loe ka: Kruuda maksis garaažitrahvi ära

Kommentaare ei ole: