neljapäev, 20. november 2008

Leopoldi saatus selgub jaanuaris

Eesti telemaastikult aastaid ära olnud kultuspeletise Leopoldi tagasipöördumine teleekraanidele on ikka veel küsimärgi all. Elu hammasrataste vahele jäänud saatejuht kulutab juba varsti üle aasta tulutult telekanalite uksi.

Tundmatuks jääda sooviva teletöötaja sõnul on probleem ETVga sõlmitud eksklusiivlepingus. Lepingu kohaselt tohib Leopold esineda vaid ETV ekraanil lastele suunatud saadetes. ETV keeldub alkoholi kuritarvitamises ning narkootikumide tarbimises karistatud Leopoldi lastesaatesse tööle võtmast.

Konflikti teine osapool TV3 sooviks aga grand old mani ekraanile: tõsi küll, veidi muutunud formaadis ning veidi õhtusemal kellaajal, kus saatejuhi oksendamine vaatajat ei kohutaks. "Ajad ja formaadid muutuvad," kommenteeris TV3 esindaja olukorda. "Ma ei eita, et Leopold on raske karakter, aga milline staar siis ei oleks? Tolle aja teletähti võib ühe käe sõrmedel kokku lugeda. Ott ja Uba on läinud, kes meil järel on? Aunaste ja Leopold."

Artikli valmimise ajaks polnud Leopold kahjuks kontaktivõimeliseks saanud. Naabrite sõnul külastab teda pidevalt palju noori tütarlapsi ning keegi ei tea, kust ta raha tuleb. Ametlikult saavat peletis töötu abiraha, kuid korterist kostuvate piiksude järgi pakkus naaber, et tegelikult elatutakse SMS-laenudest.

ERRi juhatus lubas otsuse langetada jaanuariks.

Loe ka: Sõber Leopoldi saatus selgub jaanuaris

Kommentaare ei ole: