esmaspäev, 14. aprill 2008

Reformierakond asutab sõjalise tiiva

Reformierakond alustas oma sõjalise tiiva värbamist, et Tallinn kiire ja tõhusa sõjakäiguga tagasi võtta.

Värvatava reformiväe kindralstaap asub Tartus (peatselt erastatakse ja renoveeritakse selle tarbeks Tartu Toomkirik) ning logistikaelement paigutatakse juba praegu erastatavatesse endistesse Tartu pataljoni ruumidesse.

"Hea kodanik, võtame koos Tallinna tagasi!” seisab Reformierakonna pöördumises, mis yhtlasi kinnitab, et operatsiooni lahingutes tarvitatakse yksnes kõrgtehnoloogilise sõja jaoks väljaõpetatud vabatahtlikke palgasõdureid.

Aktsioon tuleb vastusena Keskerakonna yha kasvavale sõjakusele ning Keskerakonna paramilitaarsete organisatsioonide kasvule. "Räägi oma sõpradele, mida Keskerakond pealinnas korda on saatnud, ja astu teenistusse! Sinu rahaga prassivate valitsejate käest võtame raha ära ja jagame Tallinna äravõtmise järel võitlejate vahel," kirjutab Reformierakond lendlehes. Sõltumatu Šveitsi Sõjaõiguse Instituudi vaatlejate hinnangul võib konflikti säärane eskaleerumine viia mõttetu ryystamise ja rahvamajandusliku katastroofini.

Reformierakonna fraktsioon algatas volikogus eelnõu maamaksu alandamiseks eelmise aasta tasemele ehk 0,6%ni maamaksustamise hinnast. Ettepanek on arutlusel selle nädala neljapäevasel volikogu istungil. Reformierakond on nädalavahetuse jooksul kogunud Keskerakonna-vastase sõjakäigu jaoks 7000 vabatahtlikku võitlejat, kelle väljaõpe algab peatselt. Keskerakondlikel paramilitaarsetel organisatsioonidel on sellest hoolimata praegu 2,5-kordne ylekaal.

Kommentaare ei ole: