kolmapäev, 10. detsember 2008

Viisitamm: meid peetakse sigadeks

Kaitsepolitseilt kahtlustuse saanud Pärnu linnapea Mart Viisitamme sõnul on prokuratuuritöötajate lähtekohaks isiklik haiglane veendumus, et kõik poliitikud on sead.

"Prokuratuuri ja kaitsepolitsei jõulised aktsioonid Pärnus ning nüüd ka Tallinnas on tekitanud vastakaid tundeid. Ühest küljest on tervitatav, et meid, korruptante, võetakse vahele ja saadetakse trellide taha. Teisalt, eelkõige isiklikele läbielamistele mõeldes, kipub tekkima arvamus, et aktsioonide ajastatus ning nende läbiviimise alused ei pruugi olla mitte alati kantud targast ja tasakaalukast uurimise loogikast," kirjutas Keskerakonda kuuluv Viisitamm erakonna ajakirjas Keskkäemaksumaksja.

"Nii näiteks pyyti mind prokuratuuris viibimise ajal tõrudega sööta," kurtis poliitik Haige Mõistuse Syndikaadile. "Mõelge ometi ise: kui abilinnapea Simmo Saar ongi korruptant, kas on see siis mõni põhjus hyyda: "Oi, kui ilus notsu!" ja yritada teda kõrva tagant sygada?"

"Eks ma andsin muidugi järele ja sörkisin ligi," tunnistas ka Pärnu abilinnapea Simmo Saar linnavalitsuse esises poriloigus lebades. "Mulle sygamine meeldib, eriti kui seda teevad õrnad naisekäed. Kunstkyyntega on ikka hoopis teine tunne. Naine paneb ka kodus tihtipeale kunstkyyned kylge, kui tahab mind hellitada."


Loe ka: Viisitamm: meid peetakse sigadeks

Kommentaare ei ole: