kolmapäev, 7. jaanuar 2009

Päevane Vahtkond: jätkame Öise Vahtkonna järele valvamist

Oma eesmärke musta maagiaga saavutav yleloomulike olendite yhiskondlik organisatsioon Päevane Vahtkond lubas pärast Öise Vahtkonna kohaliku rakukese liidrite õigeksmõistmist Harju maakohtus taas kord tihendada oma järelevalvet Öise Vahtkonna yle.

"Tunnustame kohtuotsust, kuid meie arvates on jäänud yles mitu kahtlast kysimust, mida peaksime uurima," kinnitas Päevase Vahtkonna esindaja, vampiir Urmas tänases avalduses. "Peame säilitama valvsuse, meie pädevad asjatundjad tegelevad asjaga."

Päevase ja Öise Vahtkonna omavahelisi tylisid lahendama on kutsutud ja seatud Inkvisitsioon, mille käsul kuulutati Öise Vahtkonna yle peetud kohtuprotsessi ajaks suurem osa nii Öise Vahtkonna kui ka Päevase Vahtkonna operatsioone peatatuks ning kehtestati moratoorium uutele operatsioonidele. See moratoorium on Inkvisitsiooni ametliku avalduse kohaselt tänasest lõppenud ning osapooled võivad taas loomulikus ja yleloomulikus sfääris oma operatsioone jätkata nagu varemgi.

"Loodetavasti ei sekku Öine Vahtkond niipea jälle inimeste asjadesse ja piirdub kummituste, minevikuvarjude ja mööda linna ringi hulkuvate hauast tõusnud Nõukogude Liidu ja Natsi-Saksamaa sõdurite ja sõjaohvrite järele valvamisega," ytles Haige Mõistuse Syndikaadile täna Inkvisitsiooni Prahas asuvast peakorterist inkvisiitor ja teise astme must maag Edgar, kelle ylesannete hulka kuulub järelevalve Ida-Euroopa postsotsialistlike riikide yle.

Kommentaare ei ole: