reede, 9. jaanuar 2009

Radikaalsed plaanivad ulatuslikke proteste

Rahvuslik Äärmusrahulolijate Organisatsioon (RÄRO) kutsub kõiki eluga rahulolijaid massilistele meeleavaldustele erinevate pikettide vastu.

"Olukord on täiesti absurdne," selgitab RÄRO oma üleskutses: "Meie uudisruum on täidetud väga väikeste arvamusgruppide meeleavaldusi kajastavate uudistega; seda hoolimata sellest, et valdav enamus meie riigi kodanikest on praeguse eluga äärmiselt rahul."

Organisatsioon juhib tähelepanu faktile, et valdav enamus ei protesti olemasoleva korra vastu ning on seeläbi olukorraga rohkem kui rahul. "Osad kolmeliikmelised organisatsioonid on sunnitud kaamerate kohaletulekuks praktiliselt alasti protestima: säärane olukord ei saa jätkuda."

RÄRO andmetel on eestis üle miljoni inimese, kes ei käi kunagi meeleavaldustel ja kellele ei meeldi et marginaalsetel vähemusgruppidel on niivõrd suur kõlapind.

Plaanitav radikaalne meeleavaldus hetkeolukorra toetuseks on kavandatud järgmisele reedele nädala pärast. "Näitame Maailmale, et meil on siin hea!" kutsub Rahvuslik Äärmusrahulolijate Organisatsioon tegudele.

Nõmedate Protestijate Organisatsioon avaldas pahameelt, et rahulolijad mitterahulolijate meetmetega mitterahulolu devalveerima on asunud.

Loe ka: Kodanikud protesteerivad karistamatuse vastu

Kommentaare ei ole: