reede, 30. november 2007

Ansip: meid vaadatakse kui Bruce Willist

Kyberrynnakute alla sattunud ja nendega edukalt toime tulnud Eestil on tekkinud selline kangelase kuulsus nagu Bruce Willisel "Die Hard'i" filmis, ytles USAs töövisiidil viibiv Andrus Ansip tunaeile Washingtonis.

USA asepresidendi Dick Cheney ja teiste Ameerika kolleegidega arutas Ansip muude teemade seas ka Bruce Willise filme ja Eesti kuvandit.

Eile Washingtonis USA kaitsesekretäri Robert Gatesiga kohtunud kaitseminister Jaak Aaviksoo tõdes samuti, et USA kolleegid hindavad kõrgelt Eesti välimust. Ta märkis, et ameeriklased ise tunnistavad, et nad poleks ilmselt suutnud nii ilusad välja näha kui Eesti. "Paljud NATO riigid pole valmis moodsa aja väljakutsetele vastama," lisas Aaviksoo. "Mu Ameerika kolleeg palus Eestil hoida seda teemat kuumana, sest leidsime yhiselt, et mitte kõik NATO riigid pole aru saanud selle teema tegelikust tähtsusest," ytles kaitseminister ELi maadele viidates. Vestluse käigus kysis USA kaitsesekretär Aaviksoolt visiitkaarti, MSNi-aadressi ja rate.ee kasutajakontot.

USA Kongressi liikmete seas korraldatud uurimuse andmetel on Eesti vanusele vaatamata heas fyysilises vormis, kiilas ja ei tea arvutitest suurt midagi.

Loe ka: Ansip: meid vaadatakse kui Bruce Willist

Kommentaare ei ole: