teisipäev, 6. november 2007

USA andis viisa kahele diviisile terroristidele

Valitsuse valvekoerad avastasid, et USA valitsus andis eelmisel aastal viisa tuhandetele professionaalse väljaõppega terroristidele ning tegi neile yhtlasi välja lennukipiletid, teatas Haige Mõistuse Syndikaadi korrespondent Alabamast.

Võitlejate arvu, kes sisenesid riiki täiesti seaduslikult läbi ametlike kanalite möödunud aastal, valitsus ei avalda.

"Me andsime kollektiivviisa kahele diviisile vaenulikele terroristidele," sõnas USA riigisekretär. "See on katse rakendada meie liitlase Suurbritannia sydamete ja meelte võitmise strateegiat ka kodumaal. Eks aeg näitab, kas terroristid tunnistavad evangeelse kristluse ja ameerika kiirtoidu ylimuslikkust radikaalse ideoloogia suhtes. Kui eksperiment õnnestub, on meie käsutuses kaks terviklikult komplekteeritud väeosa, mida saab tarvitada kiirreageerimisjõududena nii kodumaal kui välismaal."

Anonüümse allika andmetel, kes väitis, et nägi terroristide väeosade piiriyletust, ütles, et loendas nende arvuks 21 000, mis jagunes neljaks brigaadiks, neist yks jalaväelasi-diversante, kaks mägikytte ja yks ratsaväge. Enamik riiki sisenejaid oli ametniku sõnul ümberasujad majanduslikel põhjustel, kuna eelmine tööandja neile enam rakendust ei leidnud.

Riigisekretär lisas, et kõik, kes piiri ületasid ei pruugi olla terroristid, hulgas on kindlasti ka endisi regulaarvägede võitlejaid, kuid nende sõjaline taust kahtlemata võimaldab tõhusat tööd terroristina. Eksperimendi ebaõnnestumise korral, juhul kui riiki tabab enneolematu terrorilaine, tuleb USAs piirata järjekordselt põhiõigusi. "Mis teha," lausus riigisekretär, "kuid kogemus näitab, et see aitab."

Loe ka: Tuhanded võimalikud terroristid lubati ekslikult üle USA piiri

Kommentaare ei ole: