pühapäev, 11. november 2007

Padar: erainvestorite väärkohtlemine jõuab lõpule 2009. aastal

Sel nädalal lõid Eesti meedias laineid maaklerite poolt Youtube'i riputatud videod, milles kujutatakse erainvestorite väärkohtlemist. Mahtude poolest enamasti väikeinvestorite hulka liigituvaid rahapaigutajaid nöögivad, togivad ja otse piinavad videotes maksu- ja tolliametnikud (selgelt on näha kiri nende siniste vestide tagakyljele kirjutatud MAKSUHALDUR), tundmatud lipsustatud tegelased, kelle nägu on varjatud pähe tõmmatud sukaga, ning märulipolitsei varustust tarvitavad rahandusministeeriumi ametnikud.

Rahandusminister kommenteeris, et erainvestorite väärkohtlemine on jahtuva majanduse tingimustes ääretult vajalik, et tekitada neis stressi, mis edendaks nupukaid investeeringuid innovatsiooni ja kõrgtehnoloogilistesesse teadmispõhistesse majandusharudesse. Väärkohtlemine on osa valitsuse heakskiidetud meetmete programmist krooni devalveerimise ja yldise majanduskriisi vältimiseks.

Programm jõuab lõpule aastal 2009, kui on kindel, et Eesti silmapaistev ning lõpmatu majandusedu on lõplikult kindlustatud ning yle maailma tunnustatud. Siis lõpeb yhtlasi erainvestorite väärkohtlemine.

Loe ka: Padar: erainvestorite väärkohtlemine kaob aastal 2009

Kommentaare ei ole: