pühapäev, 20. jaanuar 2008

Maailma osavaimad autod toodetakse Indias ja Hiinas

Maailma kõige osavamad autosid toodetakse Indias ja Hiinas. Samad riigid on yle maailma tuntud võitluskunstide ja osavustrikkidest pakatavate filmide poolest. Uue fenomeni taga on asjaolu, et nyyd õpetatakse võitluskunste lisaks kloostritele, Pekingi ooperile ja kehalise kasvatuse tundidele ka autokoolides, kus iga auto saab vähemasti punase vöö mõnes võitluskunstis.

Selliseid autosid müüakse ainult Indias ja Hiinas, kuna nad on Ameerika ja ja enamasti ka Euroopa teedele lihtsalt liiga ohtlikud, nagu ytles Haige Mõistuse Syndikaadile täna õhtul Euroopa Komisjoni salajane turvalisusvolinik. "Auto, kes kasutab igapäevases liikluses võitluskunste, nagu wu-shu, tai-ji, malla-yuddha või silambam, võib tavalise eurooplase arvates käituda tavalises liiklusvoolus liiga järsult ja ootamatult," selgitas volinik. "See aga suurendab õnnetuste riski, mida me endale lubada ei saa."

Euroopa Komisjoni õigusvolinik Franco Frattini kinnitas pressiteates, et idamaiseid võitluskunste valdavate autode keelustamisel Euroopa Liidus pole mingit pistmist yha tiheneva immigratsioonikontrolli ega euroinstitutsioonide ksenofoobia ja sallimatusega Aasia kultuuride vastu. "Ja olgu Jumal minu tunnistajaks," seisis pressiteates. "See on tõsi!"

Sõltumatu Šveitsi Instituudi uurijad seevastu olid osavatest autodest vaimustuses. "Kiai!" kommenteeris Zürichist prof dr Sigismund Pumpernickel. "Soovitame neid autosid Šveitsi kaitseministeeriumile ja yhtlasi paavsti ihukaitsesse. Nad ongi tellinud meilt ekspertiisi, mis võiks yha sagenevate Vene agentide rynnakute vastu aidata."

Loe ka: Maailma odavaimad autod

Kommentaare ei ole: