esmaspäev, 21. jaanuar 2008

Parts avab kinnisvarakrahhi

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts kuulutab kinnisvarakrahhi homme keskpäeval ametlikult alanuks Rae vallas myymata pappkarpelamute põllul, teatas majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi krahhiosakond (MKMK).

"Mul on hea meel, et kauaoodatud sündmus leiab lõpuks aset," lausus Parts ametlikus kommentaaris. "Parem õudne lõpp kui lõputu õudus: nyyd ei pea enam mõnda aega yldse muretsema ega spekuleerima krahhi teemadel. Mis kinni ei jää, saab kinni löödud."

Ajakirjanikele, enne krahhi algust põllule kinnisvara hankinud elanikele ja muudele uudishimulikele pakutakse krahhi ametliku avamise puhul vahuveini ja nälga surnud kinnisvaramaaklerite varanduse riismeid ja nende koduloomade liha. Oma tulekust tuleb majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi krahhiosakonda teavitada.

Ametlik krahh kestab ministeeriumi teatel viis aastat, kuid viie aasta möödumisel võib valitsuskabinet vastavalt Euroopa Komisjoni kinnisvarakrahhi direktiivile oma otsusega krahhi veel viieks aastaks pikendada.

Loe ka: KVKV: kinnisvarakrahh on ametlikult alanud

Kommentaare ei ole: