esmaspäev, 7. jaanuar 2008

Tallink ostab kokku karvaseid käeraudu

Kuna senised motiveerimisprogrammid on Tallinkil nässu läinud – töötajate kinni hoidmiseks ei ole piisanud meremeestele ja teenindajatele aktsiate ja raha jagamisest –, on börsiettevõtte juhtkond võtnud sihi kasutada radikaalsemaid meetmeid: paremad ja raskemini asendatavad töötajad pannakse töökohale karvaste käeraudadega kinni.

"Karvased käerauad said valitud seepärast, et nende kasutamine ei riiva töötajate inimväärikust," selgitas Tallinki pressiesindaja Luulea Lääne. "Tallinki juhatus lihtsalt muutis töö sisekorra eeskirju ja nyyd kuuluvad karvased käerauad tööriietuse või ametivormi juurde."

Seoses Tallinki võitlusega tööjõupuuduse vastu on Tallinna intiimkaupu myyvad poed karvastest käeraudadest tyhjaks ostetud. Helsingis ja Stockholmis kaupa veel jätkub, kuid 15 poemyyjat kysitletud 23st soovitavad karvaseid käeraudu synnipäevakinkideks ostjatel kiirustada, kuna uued partiid ei saabu enne ylejärgmist nädalat.

Kuna Tallinki juht Enn Pant oli end sõltumatute allikate kinnitusel töökohal kolleegidele eeskujuks aheldanud pool meetrit liiga kaugele oma mobiiltelefonist, ei õnnestunud Haige Mõistuse Syndikaadil teda kommentaariks tabada.

Loe ka: Kuldsete käeraudadega uuele katsele: Tallink ostab aktsiaid kokku, et neid töötajatele jagada
Karvased käerauad ja ahjukana – pühade menutooted

Kommentaare ei ole: