esmaspäev, 14. jaanuar 2008

Riigikogulane Kundla ei valetanud

Vastupidiselt poliitikute heale tavale ei salanud keskerakonda kuuluv riigikogu liige Jaan Kundla, et nimetas oma üürilisi värdjateks.

Kundla kaotas oma sõnul enesekontrolli, kui korteris elanud makseraskustes pere üüri võlgu oli jäänud. Muuhulgas üritas ta rõhuda emotsionaalsetele argumentidele ja kasutas eestlaslikult sõna "värdjad".

Pagan, tahtsin head uudist kirjutada teemal, et kuidas Kundlal viskas närv üle ja siis pahad üürilised läksid kitusid meediasse ära ja siis tuli mingi täiesti pooletoobine kommentaar, et "Värdjas on ka ilus sõna". Uudise pearõhk oleks tulnud sellele, et antud situatsioonis alati poliitik eitab kõike ja hämab nagu jaksab ja järjepidevalt ja jälgilt ja siis kuidagi ei ole nii hull... Ühesõnaga sellest, et kuidas kotitakse suhteliselt ausat normaalset inimest suhteliselt mõttetul teemal. Oli kõik mõte panna eksperdid hindama, et kas ei ole meediakoolitust või lihtsalt on kiiksuga poliitik või koguni (judin) aus... Aga tundub, et ei kanna see värk huumori peal välja ja ma tõesti vabandan, et te seda siin praegu lugesite.

Kurat, mulle palka praktiliselt ei maksta ja see töö ei toida kuidagi ära. Kirjutage ise oma uudiseid ja vaadake kuidas te hakkama saate.

Vabandust tõesti.

Kundla: värdjas tähendab vallaslast

Kommentaare ei ole: