esmaspäev, 4. veebruar 2008

Politsei eriyksus aitas Ylemiste ostukeskuses hindu maha suruda

Ylemiste kaubanduskeskus kasutas osturalli atraktiivsemaks muutmiseks politsei eriyksuse abi, kes lahutas reedel tugevdatud relvastuses tarbijate meelt ja tegi neile sõud.

"Reede õhtul sai keskuse aatriumis jälgida politsei eriyksuse poolt lavastatavat hindu mahasurumise vaatemängu," teatas Ylemiste keskuse turundusjuht Mai Vahtrik, kelle sõnul ei olnud heli- ja valgusefektidega sõu mõeldud nõrganärvilistele.

Politsei kiirreageerijad – eriyksus, kes tegeleb lisaks politsei igapäevasele patrullitööle ka ohtlike kurjategijate kinnipidamise ning eriettevalmistust nõudvate olukordade lahendamisega – kasutas sõus erivarustust ja tugevamat relvastust.

"Põhja prefektuur tegi mitmetele kaubanduskeskustele Tallinnas ettepanekuid, et politsei võiks nendes rahvarohketes kohtades teha hinduennetustööd ning samuti tutvustada politseitööd," ytles Põhja politsei teenistusosakonna politseidirektor Toomas Malva. Malva sõnul oli Ylemiste keskus ainuke, kellega ka ideest teostuseni jõuti. "Kindlasti ei ole meie eesmärgiks reklaamida Ylemistet, vaid aidata inimestel oma vara ja tervist kaitsta," rõhutas Malva. "Ylemiste keskusse nädala alguses sattunud hindu oli kyll pisike, kuid äärmiselt ohtlik ning tema mahasurumiseks läks tarvis kogu meie eriyksuse jõud ja oskusi."

Laupäeval jätkus politsei ja kaubanduskeskuse yhine ettevõtmine politseipäevaga, kus politseinikud andsid huvilistele nõu õige turvavarustuse kasutamise kohta, tutvustavad politseis õppimise ja töötamise ning elus ettetulevate hindude mahasurumise võimalusi.


Pildil kujutatud hindu on illustratiivne, atraktiivne
ning õigupoolest vist yldse mitte hindu, vaid gudžarat.

Allikas: Wikipedia.

Loe ka: Politsei eriüksus aitab Ülemiste ostukeskuses hindu maha suruda

Kommentaare ei ole: